Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι Παγκύπριες Εξετάσεις 2016

Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι Παγκύπριες Εξετάσεις 2016.

Σήμερα 2.541 υποψήφιοι αναμένεται να παρακαθίσουν στο μάθημα των Μαθηματικών

Κατεύθυνσης.

Η εξέταση αρχίζει στις 08:00 και ολοκληρώνεται στις 11:00.

Αύριο οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Τεχνολογίας Τ.Σ. (Π.Κ.) ΙΙ, των Λατινικών και της Πρακτικής Δοκιμασίας.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Τεχνολογίας (482 υποψήφιοι), της Φυσικής 4ωρο Τ.Σ. και της Πρακτικής Δοκιμασίας, την Πέμπτη θα παρακαθίσουν στο μάθημα του Αρχιτεκτονικού – Τεχνικού Σχεδίου, των Μαθηματικών 4ωρο Τ.Σ. (Π.Κ.) και της Πρακτικής Δοκιμασίας.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, τελευταία ημέρα των Παγκύπριων Εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας (657 υποψήφιοι), του Σχεδίου Ειδικότητας Τ.Σ. (Θ.Κ.) και του Σχεδίου Γραφικών Τεχνών Τ.Σ.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top