Ο αριθμός των δυνητικών υπόπτων στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης κυρίως ανήλικων εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών στην Αγγλία ανέρχεται πλέον σε 155 ανακοίνωσε η αστυνομία.   Ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με τα πρώτα βήματα της έρευνας στις αρχές Δεκεμβρίου.   Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι ο αριθμός των καταγγελλόντων και άλλων πιθανών θυμάτων έχει φτάσει τα 429. 

 Η αστυνομική έρευνα έχει αρχίσει μετά από τις δημόσιες καταγγελίες πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ότι είχαν πέσει θύματα κακοποίησης από προπονητές τους και άλλους υπευθύνους στα τμήματα υποδομής των ομάδων τους.   Η αστυνομία ανανέωσε την έκκληση προς όποιον έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ποδοσφαιρική ακαδημία να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές. 

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top