Ξεκίνησαν στις 08:00 οι Παγκύπριες Εξετάσεις, με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά στο οποίο παρακάθονται 8.137 υποψήφιοι.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης στην Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο οποίος αναπληροί την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Στέλιος Χριστοφίδης είπε ότι όλα έχουν ξεκινήσει ομαλά.

«Έχουν πάει τα θέματα σε όλες τις Επαρχίες, σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις αίθουσες. Αυτή τη στιγμή ο κάθε μαθητής έχει μπροστά του το δοκίμιο και δουλεύει. Δεν έχουμε πάρει οποιαδήποτε πληροφορία για οποιοδήποτε πρόβλημα, έτσι θεωρούμε ότι οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά σε όλη την Κύπρο», πρόσθεσε.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Μετά το τέλος της εξέτασης, που υπολογίζεται γύρω στις 11:00, τα γραπτά των υποψηφίων θα μαζευτούν στο συντονιστικό κέντρο κάθε Επαρχίας και με τη συνοδεία Υπηρεσίας Ασφαλείας θα μεταφερθούν στην Λευκωσία, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης.   

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top