Για να συμμετάσχει σε συνεδρία της επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) για τις διενέξεις μεταξύ των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ), αναχωρεί την Κυριακή ο βουλευτής Γιώργος Λουκαϊδης. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή των Ελλήνων τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΤΠ, ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν, είναι ο ρόλος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη διαμεσολάβηση μεταξύ κρατών μελών που εμπλέκονται σε συγκρούσεις, οι επιπτώσεις της διένεξης μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας και το ζήτημα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της συνεδρίας.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top