Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως παρέλαβε, σήμερα μετά το μεσημέρι, επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, με συνημμένη κατεπείγουσα επιστολή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), με την οποία καλείται η Κυπριακή Δημοκρατία να αναστείλει, ως προσωρινό μέτρο, τη διαδικασία παράδοσης του υπό έκδοση στις αιγυπτιακές αρχές Σεϊφ Ελτίν Μουσταφά, που εκζητείται για αδικήματα αεροπειρατείας.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, «έδωσε οδηγίες σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες να ανασταλεί κάθε περαιτέρω ενέργεια – παράδοση του εκζητούμενου μέχρις ότου εξετάσει το θέμα το ΕΔΑΔ», αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top