Ακόμα  έναν οδηγό, 32χρονο αυτήν τη φορά, ανέκοψε η Αστυνομία γιατί οδηγούσε  το αυτοκίνητό του  με υπερβολική ταχύτητα θέτοντας  σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή του αλλά και την ζωή των άλλων οδηγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  χθες βράδυ γύρω στις  έντεκα στον  αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού , παρά το Ζύγι, αστυνομικοί  ανέκοψαν  αυτοκίνητο με οδηγό 32χρονο από την Λεμεσό γιατί οδηγούσε  με υπερβολική ταχύτητα δηλαδή 196 χιλιόμετρα αντί του επιτρεπομένου ορίου των 100 χιλιομέτρων την ώρα.

Εναντίον του 32χρονου οδηγού εκτός  από την υπερβολική  ταχύτητα οι αστυνομικοί πρόσαψαν κατηγορίες  για διακίνηση οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας , είχε λήξει τον περασμένο Ιούνιο, και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητάς το οποίο  είναι ληγμένο από τον περασμένο Μάιο.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top