Ο Νίκος Κατσουρίδης, με γραπτή του δήλωση εκφράζει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά για την προεδρία της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως είναι μια υποψηφιότητα την οποία τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία.

Πρωταρχικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η λύση του Κυπριακού, για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, εγγυήσεις, εγγυητές και τουρκική επικυριαρχία. Λύση η οποία να στηρίζεται στις περί Κύπρου αποφάσεις του ΟΗΕ, της Ε.Ε, στις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου και να αποδώσει ένα λειτουργικό και βιώσιμο κράτος, νησίδα ασφάλειας, γέφυρα ειρήνης και ανάπτυξης στην περιοχή, αναφέρει ο N. Κατσουρίδης.
Ταυτόχρονη επιδίωξη, σημειώνει, είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών της οικονομικής κρίσης και ο δικαιότερος καταμερισμός του παραγόμενου εθνικού πλούτου προς όφελος των εργαζομένων.
“H κατάσταση στην Κύπρο βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. Την ίδια στιγμή το Κίνημα της Αριστεράς βρίσκεται ενώπιον εξαιρετικών και ιδιαζόντων δεδομένων. Ως μέλος του ΑΚΕΛ, θέλω να δηλώσω την στήριξη μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά. Μια υποψηφιότητα την οποία τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία”, αναφέρει ο
N. Κατσουρίδης.

 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΣΕ ΜΑΛΑ

Ικανοποίηση για την δήλωση στήριξης του Νίκου Κατσουρίδη προς τον υποψήφιο πρόεδρο Σταύρο Μαλά εκφράζει το ΑΚΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος Άντρος Κυπριανού επανειλημμένα σε δηλώσεις του κάλεσε τον Νίκο Κατσουρίδη να λειτουργήσει ως μέλος του ΑΚΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αναμενόμενη η συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Η Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ είχε ενημέρωση τόσο για την πρόθεση του Νίκου Κατσουρίδη να προχωρήσει στην έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης όσο και για συνάντηση του ιδίου με τον Άντρο Κυπριανού που προηγήθηκε.

Εξ άλλου σε γραπτή δήλωση του ο Α. Κυπριανού αναφέρει ότι «ο Νίκος Κατσουρίδης υπήρξε για δεκαετίες ένα από τα πρώτα στελέχη του ΑΚΕΛ. Η απόφαση του να στηρίξει έμπρακτα την υποψηφιότητα του Σ. Μαλά σίγουρα μας ικανοποιεί. Όπως είχα δηλώσει και πρόσφατα στο ΑΚΕΛ δεν περισσεύει κανένας. Το Κόμμα μας διαχρονικά συμπεριφερόταν θετικά και δημιουργικά στα στελέχη και τα μέλη του. Έτσι θα λειτουργήσει και τώρα. Μετά τις Προεδρικές Εκλογές θα ξανασυζητήσει το θέμα που τον αφορά.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ ΣΕ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Μαλάς ευχαριστεί τον φίλο Νίκο Κατσουρίδη  για τη στήριξη στην υποψηφιότητα του.

Στην προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση του τόπου μας, συνεχίζει, και για μια νέα πορεία στην οικονομία που θα εγγυάται ανάπτυξη για όλους δεν περισσεύει κανείς.

Ο κ. Μαλάς καταλήγει με το εξής, “Μας ενώνει όλους η έγνοια για τον τόπο μας. Μας ενώνει όλους το αύριο.”

 

 

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top