Σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποίησε σήμερα το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε σημαντικές αποφάσεις τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, όσο και για το διοικητικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η διοίκηση των πρασίνων μετά από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας πήρε την απόφαση όπως προχωρήσει στην επανεγγραφή του Λούκα Βύντρα στο ροστερ της ομάδας, ο οποίος ως γνωστόν το καλοκαίρι τέθηκε εκτός πλάνων από τον Πάμπο Χριστοδούλου και προπονείτο μέχρι σήμερα ατομικά.

Στο διοικητικό κομμάτι το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε όπως την θέσει του Α’ Αντιπροέδρου του Σωματείου (μετά την παραίτηση του Πανίκκου Νεοφύτου) καταλάνει ο Λάκης Πολυκάρπου και του Β’ Αντιπροέδρου ο Γιαννάκης Ιωάννου.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top