Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για την σύλληψη των δραστών της απόπειρας ληστείας υποκαταστήματος Τράπεζας Κύπρου στη 13:30 το μεσημέρι που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και λίγα μέτρα πιο κάτω από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην  Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, μετά την απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και διενεργούν επιτόπιες εξετάσεις ενώ τα περίπολα διενεργούν ελέγχους στην γύρω περιοχή.

Ο κ. Τσαπής αναφερόμενος στο ιστορικό της απόπειρας ληστείας είπε πως σήμερα 13:30 δύο πρόσωπα τα οποία φαίνεται ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους προσπάθησαν να εισέλθουν σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Πάφο.

Οι δύο ύποπτοι φαίνεται ότι με μεταλλικό αντικείμενο που είχαν στην κατοχή τους, όπως είπε, προσπάθησαν να σπάσουν το γυαλί πλαινής εισόδου του υποκαταστήματος, δεν τα κατάφεραν όμως και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Ο κ. Τσαπής είπε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των δύο προσώπων.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Εγγραφή Newsletter

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top