“Ο εκπρόσωπός σας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με σημερινές του δηλώσεις ισχυρίστηκε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν γνώριζε για την απόσυρση του Χάρτη που είχε υποβάλει η τουρκοκυπριακή πλευρά στη Γενεύη”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Τονίζει επίσης πως “ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών κ. Αλίμ Σιντίκ, με σημερινές του δηλώσεις, σας διαψεύδει. Ο κ. Σιντίκ αναφέρει ότι για την απόσυρση του Χάρτη είχε ενημερωθεί η ελληνοκυπριακή πλευρά. Σημειώνουμε ότι ο Χάρτης αποσύρθηκε από τον περασμένο Δεκέμβρη.”

“Είναι φανερό ότι για ακόμα μια η απερχόμενη προεδρία Αναστασιάδη συλλαμβάνεται να ψεύδεται.
Κύριε Αναστασιάδη, έχετε αποκρύψει μια τόσο σημαντική εξέλιξη από τις πολιτικές δυνάμεις και το λαό. Πόσα ακόμα ψέματα έχετε πει για το Κυπριακό; Πόσα πράγματα έχει αποκρύψει από τις πολιτικές δυνάμεις;”, καταλήγει η ανακοίνωση,

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top