Ένοχο σε 39 κατηγορίες για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης - ηλικίας σήμερα 11 ετών - από την Επαρχία Λευκωσίας, έκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αλλοδαπό ηλικίας 35 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου.

Με βάση τα συμπεράσματα του Δικαστηρίου, το οποίο συνεδρίασε χθες κεκλεισμένων των θυρών, η σεξουαλική κακοποίηση συνίστατο σε επανειλημμένους βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις που διαπράχθηκαν κατά την περίοδο Αυγούστου 2013 και Ιανουαρίου 2015, όταν η ανήλικη ήταν ηλικίας μεταξύ 7½-9 χρονών, στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα της και στο οποίο κατά το υπό αναφορά χρονικό διάστημα ζούσε και ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν συμβίος της μητέρας.

Με την ίδια απόφαση του, το Κακουργιοδικείο αθώωσε και απάλλαξε δεύτερο κατηγορούμενο, επίσης συμβίο της μητέρας της, ο οποίος αντιμετώπιζε 8 κατηγορίες άσεμνων επιθέσεων εναντίον της ίδιας ανήλικης, κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2012 μέχρι τον Αύγουστο 2013.
 
Η υπόθεση ορίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018 για αγόρευση της συνηγόρου του κατηγορουμένου για σκοπούς μετριασμού της ποινής.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top