Στη δήλωση του εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο παραπέμπει ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ, απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων του ΚΥΠΕ αναφορικά με την επιστροφή από τα Ηνωμένα Έθνη στον Τουρκοικύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, του χάρτη που είχε επιδώσει στις 11 Ιανουαρίου 2017.

Τα ερωτήματα υποβλήθηκαν γραπτώς – καθώς χθες δεν υπήρχε ενημέρωση των δημοσιογράφων – και τα περισσότερα έμειναν αναπάντητα.

 

«Ο χάρτης στον οποίο αναφέρεστε επιστράφηκε από τα Ηνωμένα Έθνη κατόπιν αιτήματος του Τουρκοκύπριου ηγέτη. Η αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ ενημέρωσε την ελληνοκυπριακή πλευρά γι’ αυτή την εξέλιξη. Και οι δύο ηγέτες δήλωσαν τη δέσμευσή τους προς το πλαίσιο που ο ΓΓ έθεσε στο Κραν Μοντανά» ανέφερε ο κ. Ντουζαρίκ.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top