Σαράντα οκτώ φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων, που έχασαν τον προσανατολισμό τους το Σάββατο, στην περιοχή του φαραγγιού του Άβακα, εντοπίστηκαν σώοι μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της Υπηρεσίας Θήρας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18:15 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι 48 φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων του προγράμματος ΕRASMUS  του Πανεπιστημίου Κύπρου μετέβησαν στο φαράγγι του Άβακα για σκοπούς ψυχαγωγικής εκδρομής.

Κατά την περιήγηση στην περιοχή του φαραγγιού και λόγω του σκότους έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Ακολούθησε συντονισμένη έρευνα Αστυνομίας και Υπηρεσίας Θήρας η οποία έφερε αποτέλεσμα και στις 19:30 εντοπίστηκαν οι 48 φοιτητές και οδηγήθηκαν με ασφάλεια εκτός του φαραγγιού.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδύνεψε κανένας. 

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top