Οδηγός κτύπησε με το αυτοκίνητο του πάσσαλο αντιστήριξης πασσάλου της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να τον αποκόψει.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.15 χθες βράδυ, 39χρονος από τη Δερύνεια οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο από το Φρέναρος προς τις Βρυσούλες, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε πάσσαλο αντιστήριξης πασσάλου της ΑΗΚ τον οποίο και απέκοψε.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν εκτός του δρόμου και ακινητοποιήθηκε.
 
Την ίδια ώρα 30χρονος από τις Βρυσούλες που οδηγούσε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του, με κατεύθυνση από τις Βρυσούλες προς το κέντρο του Φρενάρους, κτύπησε στον πεσμένο σπασμένο πάσσαλο της ΑΗΚ που βρισκόταν εντός του δρόμου, με αποτέλεσμα το όχημα του να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.
 
Από την αποκοπή του πασσάλου της ΑΗΚ κόπηκαν επίσης ένα καλώδιο αντιστήριξης πασσάλου και ένα καλώδιο της ΑΤΗΚ.
 
Ο 39χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με μκροτραυματισμούς και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.
 
Στον 39χρονο έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη σε 103 mg % αντί 22 mg% και σε τελική εξέταση η ένδειξη ήταν 77 mg %.

Προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης έγινε και στον 30χρονο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου με μηδενική ένδειξη. Οι δύο οδηγοί έφεραν ζώνες ασφαλείας, ενώ και τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

 

 

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top