Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύτηκε ο Σταύρος Μαλάς σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, το ήθος και εντιμότητα τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειας του δεν έμειναν απαρατήρητα από τον κόσμο. Από χθες το βράδυ τόσο ο Σταύρος Μαλάς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του λαμβάνουν μηνύματα εκτίμησης και σεβασμού από τον απλό κόσμο.

 

Κάποια από αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε στις πιο κάτω φωτογραφίες που βρίσκονται σε ευχαριστήρια ανάρτηση στο Facebook της συζύγου του Σταύρου Μαλά που έγινε πριν από λίγο και η οποία αναφέρει:

“Στους αγαπημένους διαδικτυακούς μου φίλους στέλνω την αγάπη και τις ευχές μου για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι πικραμένη από τον τρόπο που πολιτεύτηκαν πολιτικές ηγεσίες και τα μηνύματα απαξίωσης και ανευθυνότητας που έσπειραν στον κόσμο, είμαι απαισιόδοξη για την πορεία της χώρας μας, αλλά ας προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλουμε θετικά για το καλό όλων.

Ας επενδύσουμε στους νέους μας που ίσως δώσουν μια ώθηση προς τον εκσυγχρονισμο και την πρόοδο της κοινωνίας μας , αφού οι τωρινοί ψηφοφόροι επιλέγουν το παλιό και το συντηρητικό.

Όσοι από μας έχουμε επιλέξει το νέο και προοδευτικό, ας κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη. Θα έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να τη μεταλαμπαδεύσουμε.

Ως οικογένεια, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για τη στήριξη και αγάπη σας.

 

Θα είμαστε πάντα εδώ για πολλούς ακόμα αγώνες.”

 

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top